MENU

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Θηλυκή Δύναμη (μέρος δ΄)
Σήμερα φίλες μου θα σας μιλήσω για την υγιεινή. Είναι βασικός παράγοντας  στην υγεία του ανθρώπου που σκοπό  έχει την πρόληψη κ την διατήρηση της.
Υγιεινή πρέπει να έχουμε τοσο στο σώμα μας κ στο δέρμα μας όσο κ στα μαλλιά μας.
Η υγιεινή του δέρματος βαζιζεται : στην απαιτούμενη καθαριότητα, στην καλή διατροφή κ στην προφύλαξη από διάφορους τραυματισμούς. Η παραμέληση της ατομικής καθαριότητας εκτός του ότι μπορεί να επηρεάσει την συναισθηματική διάθεση κ ψυχική ευεξία του ατόμου ,συμβάλει στην άμεση η έμμεση εμφάνιση διάφορων δερματικών νοσημάτων όπως ειναι : το μολυσματικο κηριο, η επιπολης θυλακιτιδα, η φθειρίαση, η μολυσματική τέρμινθα... Στην επιφάνεια του δέρματος υπάρχουν μικρόβια , τα οποία αναμιγνύονται με την σκόνη, τα νεκρά κύτταρα του σώματος, τις εκκρίσεις του δέρματος, τον ιδρώτα, σμήγμα κ άλλα μικροσωμάτια του ατμοσφαιρικού αέρα κ δημιουργούν τον ρύπο. Ο ρύπος όσο παραμένει αποσυντίθεται με αποτέλεσμα να δημιουργεί την κακοσμία...η οποία γίνεται περισσότερο αισθητή σε κλειστούς χώρους και ιδιαίτερα το καλοκαίρι, καθώς η αυξημένη θερμοκρασία του περιβάλλοντος συντελεί στην αποσύνθεσή του. Εκτος της κακοσμίας ο ρύπος προκαλεί σμήγμα κ ιδρώτα.

1 σχόλιο:

  1. How to make money from betting on football (soccer) - Work
    Soccer is not as straightforward as it sounds, but it's possible to make over 100 money หาเงินออนไลน์ on choegocasino the same game. 제왕 카지노 So you can make over 100

    ΑπάντησηΔιαγραφή